Hvordan trofæpiedestalen blev til…

 

Trofæpiedestalen kom på tegnebrættet i august 2017 da jeg samme år skød mit livs største polske og danske råbuk på henholdsvis 152,6 CIC point og 124,2 CIC point. Da jeg ikke nænnede at save i de fine bukke måtte jeg finde en løsning hvor de kunne præsenteres med overkæben intakt.

Da jeg længe havde drømt om at have den store polske buk stående på mit skrivebord på kontoret til evigt minde om den fantastiske aften i Polen, kom det helt af sig selv at der skulle udtænkes en eller anden form for “piedestal”.

Jeg fandt en kyndig fagmand i form af en kunstsmed som jeg vendte ideen med og sammen fik vi lavet det første udkast. Hen af vejen blev prototypen forfinet og endte med det resultat du nu kan købe her på siden.

Til en start skulle trofæpiedestalen bare være et par enkelte udgaver til mig selv, men jo flere jægere der så min polske buk præsenteret på mit skrivebord, jo flere ville have deres egen. Jeg smed et opslag op på Facebook for at høre om der var andre jægere der kunne have interesse i en trofæpiedestal, og inden jeg havde set mig om var de første 50 solgt på blot en uge.

Resten er historie og fremadrettet håber jeg at trofæpiedestalen og de andre produkter fra TrofæDesign.dk kan hjælpe alle jægere til at præsentere deres bedste jagtminder/trofæer på smukkeste vis.

TrofæpiedestalenTrofæpiedestalen

Hvad er TrofæDesign?

TrofæDesign er webshoppen for jægeren der ønsker et spændende og inspirerende udvalg af produkter og ydelser til at præsentere sine jagttrofæer på smukkeste facon. Flere af produkterne er produceret af TrofæDesign selv og resten er købt hos større og mindre danske grossister.

Kontakt os

Telefon: 2216 3330

Mail: info@trofaedesign.dk

Hvem er vi?

[nm_team columns=”3″ items=”3″]
Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.