Handelsbetingelser

 

Generelt

TrofæDesign.dk ejes af virksomheden Frederik Bülow IVS. På TrofæDesign.dk kan du købe produkter og tjenesteydelser henvendt jægere. Du skal være mindst 18 år for at købe på TrofæDesign.dk. Ved bestilling af varer på TrofæDesign.dk bekræfter du, at du er 18 år eller derover. Ved køb af en varer via TrofæDesign.dk accepterer du disse generelle betingelser og alt nedenstående. TrofæDesign.dk´s  handelsbetingelser er udarbejdet i overensstemmelse med og omfattet af dansk ret. TrofæDesign.dk henviser generelt til dansk rets almindelige aftale- og køberetlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb.

Bestilling

Varene hos TrofæDesign.dk kan kun bestilles via TrofæDesign.dk og hos respektive samarbejdspartnere. Varene bestilles online på TrofæDesign.dk, hvor der angives navn, e-mail og kortoplysninger. Når bestillingen er gennemført, vil betalingen blive trukket, når ordren afsendes til forhandler for levering. Købet er først gennemført, når det lykkes TrofæDesign.dk at registrere betalingen. Hvis der ikke er dækning på kortet, det er spærret, kreditgrænsen er nået, eller kreditkortnummeret ikke eksisterer, vil købet af tilbuddet ikke gennemføres. Når købet er gennemført, blive sendt til leveringsadressen eller nærmeste pakkeshop, som du angiver i forbindelse med bestillingen.

Priser

TrofæDesign.dk fastsætter priser for ydelser i henhold til aftalen. Alle anførte priser er vejledende udsalgspriser inklusiv moms.

Betaling

TrofæDesign.dk modtager betaling med Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debit og Maestro.

Levering

Produkter vil blive leveret inden for 3-5 hverdage til nærmeste DAO/Coolrunner posthus/pakkeshop.

Fortrydelsesret og reklamationsret

Du har som privatkunde 14 dages fuld fortrydelsesret på varen som du har købt, og 14 dage til at levere varen retur. Fortrydelsesretten starter når du modtager produktet. Købet kan fortrydes selvom varen er brugt inden for de 14 dage fortrydelsesretten gælder. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad det er muligt ved at afprøve varen i fysisk butik. Hvis varen er brugt, laves der en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse får forbrugeren ikke retur. Ved fortrydelse af købet bliver beløbet tilbagebetalt til samme betalingskort, hvorfra købet er foretaget, inden for en frist på 14 dage. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret eller reklamation bedes du henvende dig til info@trofaedesign.dk og fremsende navn, email, telefonnummer og ordrenummer.

Som privatkunde har du 24 måneders reklamationsret på alle varer købt hos TrofæDesign.dk

Ved udnyttelse af fortrydelsesretten, så er du som kunde selv ansvarlig for forsendelse retur og omkostningerne derved. Ved berettiget reklamation dækkes omkostninger for returforsendelse.

Ansvarsbegrænsning og forbehold

Der tages forbehold for udsolgte varer/tjenesteydelser. Er varen/ydelsen ikke tilgængelig hos samarbejdspartner, tilbagebetales pengene på din konto fra TrofæDesign.dk.

TrofæDesign.dk tager forbehold for eventuelle skrive- og/eller trykfejl på www.trofædesign.dk. Vi bestræber os på, at TrofæDesign.dk er tilgængelig på alle tidspunkter, men kan ikke garantere, at sitet til enhver tid er i fuld funktion og fejlfri. TrofæDesign.dk kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af TrofæDesign.dk, såsom skader på dit computer-system eller tab af data. Du er selv ansvarlig for det tekniske udstyr og software, som kræves for at kunne benytte hjemmesiden, f.eks. internetadgang, browser, e-mail m.m. Vi fraskriver os ligeledes ansvaret for ethvert for tab forårsaget af, at en bruger har anvendt servicen, uden at følge de tekniske kravspecifikationer og supplerende vejledninger. TrofæDesign.dk er ikke ansvarlig for indhold fra brugere eller andre tredjeparter på diskussionsfora, personlige sider eller lignende. Ansvaret for, at indholdet ikke strider mod nogen rettigheder eller lovregler, er således brugerens eller den pågældende tredjeparts. TrofæDesign.dk forbeholder sig ret til at fjerne publikationer, der strider mod gældende lovgivning eller imod god handelsskik og god markedsføringsskik.

Håndtering af personlige oplysninger

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig samt at sende dig månedlige nyhedsbreve med gode tilbud fra vores mange samarbejdspartnere.
Personoplysningerne registreres hos TrofæDesign.dk // Frederik Bülow IVS og opbevares indtil den registrede ønsker data slettet.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren for TrofæDesign.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på www.trofædesign.dk er stifter og direktør Frederik Bülow.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjepart til behandling af dine oplysninger. Vi har indgået databehandleraftaler med databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Som registreret hos TrofæDesign.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til TrofæDesign.dk via e-mail (info@trofaedesign.dk). Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev så afmelder du dig enten i bunden af nyhedsbrevet du har modtaget eller skriver til info@trofaedesign.dk at du ikke længere ønsker at modtage nyhesbrevet. Vil du gerne fjerne din tilmelding fra TrofæDesign.dk og al din tilhørende data, skriv da til info@trofaedesign.dk og det vil blive slettet omgående.

Virksomhedsinformation:

TrofæDesign.dk // Frederik Bülow IVS

Skolestien 3

3150 Hellebæk

CVR: 36061952

Mobil: 22 16 33 30

Email: info@trofaedesign.dk

Version 1.1 – Opdateret d. 5/9-2018

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.