Trofæpiedestal | Medium

kr.349.00kr.379.00

Medium udgaven af trofæpiedestalen er yderst velegnet til trofæer af størrelsen: Råbuk, Springbuk, Gemse og lignende størrelser.

Trofæpiedestalen i størrelse Medium kommer i farvevarianterne “Stål” og “Sort”.

Trofæpiedestalen i størrelse Medium er yderst velegnet til trofæer i størrelsen: Råbuk, Springbuk, Gemse og lignende størrelser.

Præsenter dine smukke trofæer på anden vis end på plade på væggen. Med denne trofæpiedestal kan du præsentere dit trofæ på dit skrivebord, spisebord, vindueskarm, reol eller hvor din fantasi sætter grænser.

Trofæpiedestalen er lavet i råt stål som giver et rustikt look samtidig med at det fremhæver dit trofæ. Der er under basen monteret små gummi “dutter” så piedestalen står bedre fast samt at den ikke ridser overfladen den står på. Kraniet monteres på en krog som passer perfekt ind i det hul i kraniet hvor rygrad og kranie mødes. Det er betrukket med gummi så kraniet sidder godt fast men med mulighed for at præsentere trofæet i netop den vinkel man lyster.

Hvis du ikke ønsker at save i dine store medaljebukke er trofæpiedestalen ligeledes en rigtig god måde at få præsenteret hele kraniet med kæbe på. Trofæpiedestalen fungere ligeledes til trofæer med underkæbe.

Trofæpiedestalen i størrelse Medium kommer i farvevarianterne “Stål” og “Sort”.

Mål: 17 cm x 10 cm x 24 cm

Vægt 1.2 kg
Størrelse 17 × 10 × 24 cm
Farve

Stål, Sort

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Vær den første til at anmelde “Trofæpiedestal | Medium”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Varenummer (SKU): Trofæpiedestalen - Medium Kategori:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.