Trofæpiedestal | Small

DKK199.20DKK223.20

Small udgaven af trofæpiedestalen er yderst velegnet til trofæer af størrelsen: Ræv, Grævling, Steenbuck, Duiker eller lignende størrelse trofæer.

Trofæpiedestalen i størrelse Small kommer i farvevarianterne “Stål” og “Sort”.

Ryd

Trofæpiedestalen i størrelse Small er yderst velegnet til trofæer i størrelsen: Ræv, Grævling, Steenbuck, Duiker eller lignende størrelse trofæer.

Præsenter dine smukke trofæer på anden vis end på plade på væggen. Med denne trofæpiedestal kan du præsentere dit smukke trofæ på dit skrivebord, spisebord, vindueskarm, reol eller hvor din fantasi sætter grænser.

Trofæpiedestalen er lavet i råt stål som giver et rustikt look samtidig med at det fremhæver dit trofæ. Der er under basen monteret små gummi “dutter” så piedestalen står bedre fast samt at den ikke ridser overfladen den står på. Kraniet monteres på en krog som passer perfekt ind i det hul i kraniet hvor rygrad og kranie mødes. Det er betrukket med gummi så kraniet sidder godt fast men med mulighed for at præsentere trofæet i netop den vinkel man lyster.

Hvis du ikke ønsker at save i dine trofæer er trofæpiedestalen ligeledes en rigtig god måde at få præsenteret hele kraniet med kæbe på. Trofæpiedestalen fungere ligeledes til trofæer med underkæbe.

Trofæpiedestalen i størrelse Small kommer i farvevarianterne “Stål” og “Sort”.

Mål: 12 cm x 8 cm x 20 cm

Vægt 0.8 kg
Størrelse 12 × 8 × 20 cm
Farve

Stål, Sort

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trofæpiedestal | Small”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Varenummer (SKU): Trofæpiedestalen - Small Kategori:
Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.